Over mij

Over mij

Als ik mijzelf in een paar woorden zou moeten omschrijven, is dat niet heel moeilijk; Reisliefhebber, gek op de lekker eten en gepassioneerd verpleegkundige. Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik moeder van Finn en partner van Jonas.

Jong geleerd, oud gedaan

Als kind zorgde ik met veel liefde voor de natuur en mijn dieren. Naar mate ik ouder werd, vond ik mijn passie in het verzorgen van de mensen om mij heen. Net daarom koos ik voor de bacheloropleiding Verpleegkundige. Van die keuze heb ik nog geen moment spijt. Met mijn diploma op zak en als lid van de erkende beroepsvereniging voor zelfstandige verpleegkundigen, ga ik dagelijks op pad om met veel passie, plezier en geduld het leven van mijn patiënten weer een beetje beter en mooier te maken.

Zorg vanuit het hart

Zorgen doe ik niet alleen met mijn handen en hoofd, want ik geloof erin dat de beste zorg rechtstreeks komt vanuit het hart. Tijdens mijn werkzaamheden verzorg ik mijn patiënten alsof het mijn eigen familie is. De voldoening en de liefde die ik daar voor terugkrijg, maakt mijn beroep niet alleen mooi maar ook heel erg dankbaar. Als zelfstandig verpleegkundige heb ik de keuze om mijn zorg en tijd in te plannen, wat het mogelijk maakt om u de zorg te geven die u nodig heeft. Zonder tijdsdruk en zonder haast.

Sociale interactie

Eén van de mooiste aspecten van mijn werk is de sociale interactie met mijn patiënten. Ik begrijp als geen ander dat zorg veel verder gaat dan alleen het behandelen van lichamelijk ongemakken. Door goed te luisteren en samen naar uw wensen en behoeftes te kijken, komen we tot de zorg op maat voor u. Met mijn zorgzame karakter en deskundige visie ga ik u natuurlijk helpen om het leven weer zo comfortabel mogelijk te maken.

Wilt u meer weten? Ik ben werkzaam in de regio Gent / Ledeberg / Gentbrugge / Merelbeke / Zwijnaarde / Melle.  Maar ook als u aan de rand van deze gebieden woont, kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft. Neem voor meer informatie contact op met ons: 0494/646 232.